Haan

Haan van Helmut Böhm

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Haan

van Helmut Böhm

Haan van Helmut Böhm

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 816277
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
61 gratis verzending!

Omschrijving

Een kleurrijke litho van een kop van een haan. Een grafisch, surrealistisch beeld. De grove schetslijnen en de kleuren zijn kenmerkend voor mijn werk, zo ook de kleurenverloop die de achtergrond vult.

Dit werk wordt aangeboden door Helmut Böhm

Helmut Böhm profielfotoHelmut is een kunstenaar met een brede belangstelling wat naar voren komt in de verschillende onderwerpen in zijn werk alsook de grafische technieken die hij gebruikt. Na een productieve periode als schilder is hij ruim vijftien jaar geleden begonnen met lithografie.

"Wat mij aantrok is dat je een serie afdrukken kunt maken van een werk. In een schilderij zit vaak maanden werk en er is maar een, uniek origineel".

Helmut's werk is beïnvloed door het ‘magisch realisme’ van schilders als Rene Magritte en Pyke Koch. Een realistische stijl met een knipoog:

"Ik vind het leuk om een grap te verwerken in mijn composities, iets wat niet klopt en spanning opwekt".

Inspiratie haalt hij uit het dagelijkse leven en zijn werk bevat vaak gewone objecten zoals bloemen, dieren en alledaagse voorwerpen. Het unieke van zijn afbeeldingen is het gebruik van heldere en frisse kleuren, technische symbolen en een perspectief dat soms een beetje vreemd overkomt. Helmut heeft geëxposeerd in onder andere Galerie & Kunstuitleen Meander in Arnhem, de Watertoren in Raamsdonksveer en Abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk. Zijn atelier is te bezoeken tijdens de jaarlijkse Kunst-route van Drunen.

Alle werken