Haas in het bos (schilderij uitstraling) van Francis Dost

Werkcode: 753 854 Kopieer de werkcode

Francis Dost profielfoto Als ik op pad ga met mijn camera heb ik vaak hele leuke en bijzondere ontmoetingen. Zo kwam mij deze haas tegemoet in het bos. Meestal rennen ze meteen weg als ze een mens zien, maar deze bleef rustig zitten. Heel voorzichtig ging ik op mijn buik liggen en kon ik deze foto maken. De foto is door mij vervolgens digitaal bewerkt en heb ik een schilderij achtige uitstraling gegeven. De bladeren op de grond heb ik bewust wat beter in beeld gebracht, zodat dit het beeld nog wat versterkt. Dit beeld zal het erg leuk doen in een kinderkamer en zal met uw kind meegroeien en niet snel kinderachtig ogen. Ook een mooi werk boven de bank, in een winkel, ziekenhuis, kantoor of restaurant. Mocht u dit werk aanschaffen, dan wens ik u hiervan erg veel plezier.

Dit werk wordt aangeboden door Francis Dost

Uren struinen in de natuur, genietend van rust en ruimte. Altijd op zoek naar mooie verhaaltjes die ik dan vertaal in mijn foto's. Vooral bij mijn macro foto's zijn die verhaaltjes goed zichtbaar. Ik laat graag de natuurlijke habitat van een vlinder of libel in mijn foto's op een creatieve en zachte manier zien. Dat is dan ook wat ik graag met mijn verhalende foto's wil overbrengen aan u als kijker. Even wegdromen in het verhaal. Met veel liefde breng ik onze mooie natuur in beeld. Mijn specialiteit is het fotograferen van onze mooie bossen. De stilte in het bos kan mij erg bekoren.
Mijn onvergetelijke reis naar Zimbabwe heeft ook prachtige beelden opgeleverd. In Mana Pools vind je nog ongerepte wildlife en een hele bijzondere sfeer. Deze sfeer heb ik kunnen vangen in een aantal wildlife foto's.
Met een aantal foto's heb ik meerdere prijzen gewonnen in grote fotowedstrijden. Erg fijn dat je werk door een onafhankelijke jury zo wordt gewaardeerd.
Mijn creativiteit kent geen grenzen en daarom houd ik mij ook graag bezig met beeldmanipulatie. Basis hiervoor zijn uiteraard mijn eigen foto's die ik combineer en waarbij ik ook achtergronden vervang. Hierdoor ontstaan er bijzondere en creatieve werken. Geweldig dat mijn werken aan vele muren een mooie sfeer kunnen toevoegen.
Toch niet helemaal wat je zoekt of heb je mijn werk elders gezien? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden: francisdost@home.nl

Meer weten over Francis Dost?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Jan en Diny
    Nederland
    5 / 5

    Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
    Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Quido
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
    Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Japke
    Nederland
    5 / 5

    Service uitstekend
    Na de bestelling uitstekend op de hoogte gehouden van het productieproces via mail.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Adrie Hopstaken
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige foto inlijsten ging zeer vlot, complimenten voor dit bedrijf

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Henriette de Deugd
    Nederland
    4.5 / 5

    Super blij mee!
    Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Ruud, Bed en Breakfast Van Gogh
    Nederland
    5 / 5

    perfecte kwaliteit, Beloofde producten komen 100% overeen met de geleverde producten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Michiel
    Nederland
    5 / 5

    Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Linda
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig Canvas aan de muur maakt woonkamer compleet
    Mooie kwaliteit, prettige status updates en prima levering. Bedankt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
    M
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit en service
    Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Niels
    Nederland
    5 / 5

    Heel mooi canvasdoek
    Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Haas in het bos (schilderij uitstraling) van Francis Dost als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden