Hahei Beach - Nieuw Zeeland

van Dennis Smit

- Werkcode: 126123

Dennis Smit over Hahei Beach - Nieuw Zeeland

Hahei is a small settlement near Cathedral Cove on the eastern side of the Coromandel Peninsula in the Waikato Region of New Zealand.

Hahei is located in Mercury Bay, between the settlements of Cooks Beach and Hot Water Beach.It is approximately 6 km south east of Whitianga and 6 km north of Hot Water Beach.
Hahei Beach - Nieuw Zeeland vind je in de categorieën Bergen, Coromandel Peninsula, Dennis Smit, Fotografie, Hahei, Hahei Beach, Landschappen, Nieuw Zeeland, Stranden en cathedral cove.
Dennis Smit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dennis Smit

Ik ben hobby fotograaf gespecialiseerd in natuur en landschappen.Ik begon mijn fotografische avontuur in 2009 en leerde mijzelf de beginselen van de fotografie. Mijn favoriete onderwerpen zijn zoogdieren, vogels en landschappen.

Met mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien zoals het om ons heen ontdekt kan worden. Hoe ga ik te werk?

Tijdens het "werken" in de natuur ga ik altijd voorzichtig te werk en probeer ik zo min mogelijk verstoring te veroorzaken. Door een rustige benadering van vogels en dieren laten ze je vaak redelijk dichtbij komen. Op sommige plaatsen zijn de dieren al zo gewend aan de aanwezigheid van mensen, dat ze je nauwelijks op lijken te merken.

Ook tijdens het fotograferen van planten, wil ik schade aan andere gewassen voorkomen. Dit vraagt soms om te fotograferen vanuit uiterst lastige posities. Voor voorbijgangers is dit vaak een komisch gezicht en zo heeft iedereen zijn plezier.

Alle werken van Dennis Smit


Waarom je kiest voor Hahei Beach - Nieuw Zeeland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Hahei Beach - Nieuw Zeeland van Dennis Smit

Koop de foto Hahei Beach - Nieuw Zeeland van Dennis Smit op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 126123
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.