Halle Berry Schilderij

Halle Berry Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Halle Berry Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 279394
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Amerikaanse actrice Halle Berry, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Halle Maria Berry (Cleveland (Ohio), 14 augustus 1966) is een Amerikaanse actrice en model. Ze won in 2002 een Oscar voor beste actrice dankzij haar rol in Monster's Ball. Ze was de eerste actrice van Afro-Amerikaanse afkomst die deze Oscar won. Daarnaast kreeg ze meer dan 25 andere acteerprijzen toegekend, waaronder een Zilveren Beer (voor Monster's Ball), een Emmy Award en een Golden Globe (beide voor Introducing Dorothy Dandridge).

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken