Halle Berry als Catwoman Schilderij

Halle Berry als Catwoman Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 463745

Halle Berry als Catwoman Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!
Halle Berry als Catwoman Schilderij van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van Halle Berry als Catwoman in Batman, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Catwoman is een Amerikaanse film uit 2004 van Pitof, gebaseerd op een DC Comics-strip van Bob Kane. Catwoman is oorspronkelijk een personage uit de wereld van de Batman-comic en beleefde haar eerste live-actiescènes in 1966 (Batman-series) gespeeld door onder anderen Julie Newmar. In 1992 verscheen het personage in Batman Returns gespeeld door Michelle Pfeiffer, sindsdien werd er al over een spin-off van de film gesproken. In 2000 leek Ashley Judd voor de hoofdrol in aanmerking te komen, maar zegde deze af. Halle Berry kroop definitief in de huid van Catwoman in deze filmversie.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken