Handelskade in Willemstad Panorama #1 van Edwin Mooijaart

Werkcode: 265 572 Kopieer de werkcode

Edwin Mooijaart profielfoto Willemstad is de hoofdstad van Curaçao, en de voormalige hoofdstad van de Nederlandse Antillen. De stad telt ongeveer 140.000 inwoners en daarmee is het de grootste stad van de Kleine Antillen. Wegens de "Hollandse" architectuur wordt Willemstad soms wel het "Amsterdam van het westelijk halfrond" genoemd. De architectuur van veel kenmerkende bouwwerken in Willemstad is echter van Portugese oorsprong, en in mindere mate van Nederlandse oorsprong.

Dit werk wordt aangeboden door Edwin Mooijaart

Het liefste fotografeer ik landschappen, bossen en steden en dit het liefst zodra de omstandigheden bijzonder genoeg zijn om er op uit te gaan. Dus een mooie zonsopkomst, zonsondergang of met mist. Midden op de dag met een strak blauwe lucht is voor landschapsfotografie te saai en mist het 'magic' gevoel waar ik naar op zoek ben.

Veel plezier met het bekijken van de foto's. Voor eventuele vragen ben ik via e-mail te bereiken: edwin@mooijaart.com

Meer weten over Edwin Mooijaart?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nadia Graulus
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Mirjam
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke site, gemakkelijke bestelprocedure
Top kwaliteit! Zeer goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Lia
Nederland
5 / 5

Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
H.P.J.van Oerle
Nederland
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Martine
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
John
Nederland
5 / 5

Méér dan geweldig, indrukwekkende website, voor ieder wat wils.
GEWELDIGE SERVICE, mooi werk geleverd. Echt een aanbeveling. We zullen hier indien mogelijk zéér zeker vaker gebruik van maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Aline Dassel
Nederland
5 / 5

Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
A. Taal
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Anja
Nederland
5 / 5

Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
André
Nederland
5 / 5

Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Handelskade in Willemstad Panorama #1 van Edwin Mooijaart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden