Hans Collaert (I), Gezicht op het slot Hof van Brussel van Atelier Liesjes

Werkcode: 617 951 Kopieer de werkcode

Atelier Liesjes profielfoto Dit is een serie gravuren die een gezicht geven over steden uit de omgeving van Brussel, Barbant. Plaatsen aangedaan met een gravure zijn Bosvoorde, Klein Bijgaarden, Laken, Schaarbeek, Ter Kameren, Overmolen, Eggevoort of Eggevoord, Elsene, Etterbeek, Carloo, Rivieren, Zevenborren, Linthout, Sint Gillis en Vorst.

Hans Collaert (ca. 1530 tot 1580 België) was een Vlaams graveur uit de middeleeuwen.

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Kunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schilderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Meer weten over Atelier Liesjes?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Gerda
Nederland
4.5 / 5

Goed
Ben erg tevreden met mijn bestelde schilderij. Echt top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Esther
Nederland
5 / 5

Een absolute aanrader!
Dankzij de duidelijke uitleg over de verschillende materialen heb ik de voor ons perfecte keuze kunnen maken. De voorstelling van een bepaalde maat van het werk boven een bank maakte ook de keuze voor de afmetingen een stuk makkelijker. De verzending is ook prima en vlot verlopen. Onze vraag over een per ongeluk bijgeleverde aluminium strip werd snel beantwoord. Als ik nog iets voor aan de muur zoek, weet ik waar ik moet zijn!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Guido
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Jeannette Reinhout
Nederland
4 / 5

Bedankt voor de goede en snelle service! En wat is de prent leuk! Ben er heel blij mee! Jeannette.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2022
Diana van Helden
Nederland
5 / 5

Zeker een aanrader om iets moois te bestellen. Informatie over de persoon die de foto heeft gemaakt was ook leuk om te lezen. Met zorg de lijst er omheen gedaan en ook de informatie wanneer en hoe het opgestuurd werd was perfect. Helemaal enthousiast toen ik het aan de muur op kon hangen. Zo mooi en paste precies in de gang die ik net verbouwd had. Dank je wel!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2019
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Joël
Nederland
4 / 5

Prachtig schilderij
We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is heel groot. Ze beloven wat ze doen: verzending, leverijd, prima verpakking!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Karin
Nederland
5 / 5

Super service
Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Hans Collaert (I), Gezicht op het slot Hof van Brussel van Atelier Liesjes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden