Hans Zegwaard Schilderij

Hans Zegwaard Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hans Zegwaard Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 756619
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Nederlandse kunstenaar Hans Zegwaard, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en verkocht.

In de kern was het adagium in het leven van Hans Zegwaard (1953 – 2004) vooral: “Er valt niets te zeggen, want er is teveel te zeggen”. En kom niet met prietpraat, persoonsverheerlijking of schijnheilig gedrag bij hem aan, want dan kon hij op niet mis te verstane wijze de mensen zo vernietigend aankijken dat men ter plekke versteende. Hans was een bijzonder authentiek individu met een sterke persoonlijkheid. Sommige dagen brachten hem inspirerende vreugde, andere dagen een plakkerige misère. Hij kende periodes van luciditeit die dikwijls werden overgenomen door de gesels van de hel. Daartussenin bestreed de dichtende kunstenaar de alledaagsheid en verveling met kwast en pen. En als dat niet lukte, dan met de fles. Hans wilde vliegen, doch kon maar niet ontsnappen uit de kooi van het verleden. Zijn schilderijen en gedichten deden er verslag van.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken