Hart van een bloem. Klaproos Munnickenhof, Terheijden, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding

Hart van een bloem. Klaproos Munnickenhof, Terheijden, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding van Ad Huijben

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 111079

Hart van een bloem. Klaproos Munnickenhof, Terheijden, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding van Ad Huijben

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Hart van een bloem. Klaproos Munnickenhof, Terheijden, Noord Brabant, Holland, Nederland afbeelding  van Ad Huijben

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Hart van een bloem. Klaproos Munnickenhof, Terheijden, Noord Brabant, Holland, Nederland. Kern van ons bestaan. De vorm van een hart in de onscherpte van de meeldraden een roze klaproos in een bloemenveld. Er zit veel onscherpte in de foto die weer nieuwe vormen suggereren die in de bloem niet voorkomen. De meeldraden zijn scherp en de zaaddoos van de klaproos is met moeite te onderscheiden. De kroonbladeren hebben een bijzondere tekening waardoor in de onscherpte natuurlijke vormen ontstaan, waarbij de bollingen overheersen. afbeelding meeldraden afbeelding bloem afbeelding kroonblad

Over Ad Huijben

Ad Huijben profielfotoRust aan de muur is mijn hoofdthema. Met mijn foto's maak ik de natuur nog mooier als de werkelijkheid. Niet door een toeval maar een voor opgestelde regie van het juiste tijdstip en lichtinval. Ik fotografeer met Canon 6D (full Frame) en topkwaliteit Canon lenzen. Als amateurfotograaf heb ik meer dan 40 jaar ervaring. In de tijd van de analoge fotografie werkte ik met een Bronica 6x6 camera. Vandaar dat mijn huidige full frame camera een minimum eis is voor mijn fotografie. Als ik geen natuur fotografeer dan moeten mijn foto's een speciale betekenis hebben. Andere sites die foto's verkopen stimuleren vaak een commerciële wijze van fotograferen, daar ben ik geen voorstander van. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Mijn "handtekening" in de fotografie gaat vooral naar de sfeer van rust en stilte. Verwerken van verdriet en beroepsgroepen die daar actief in zijn zullen mijn werk graag aan de muur willen hebben. Rustgevende foto's passen goed bij psychologen en begrafenisondernemers. De beste kwaliteit krijg ik alleen als ik mijn hart volg. Ik heb me bij het IVN aangesloten bij de werkgroep fotografie om meer inspiratie te krijgen van andere fotografen.

Alle werken