Haven Riomaggiore vanuit zee

Haven Riomaggiore vanuit zee van Hanneke Bantje

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Haven Riomaggiore vanuit zee van Hanneke Bantje

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435297
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!

Omschrijving

Riomaggiore is gelegen in de provincie La Spezia in de regio Ligurië en is het meest oostelijk gelegen dorpje van de vijf dorpen van Cinque Terre. Riomaggiore telt ruim 1700 inwoners en heeft een oppervlakte van 10,2 km2. Het dorp dateert uit de achtste eeuw en is ontstaan doordat de bewoners van de vallei op zoek gingen naar een milder klimaat, ze verhuisde daardoor naar de kust.
Riomaggiore biedt direct uitzicht over zee en is gelegen tegen een rotswand. Het dorp kenmerkt zich door de stenen huizen met gekleurde gevels en leistenen daken. De kleuren van de huizen worden als typische Ligurische kleuren gezien. In en rondom Riomaggiore liggen diverse wandelpaden waarmee je de andere dorpjes van Cinque Terre bereikt in slechts twintig minuten wandelen.
Het dorp Riomaggiore beschikt over een steiger waar je lekker kunt zonnen. Er bevinden zich diverse bezienswaardigheden welke een bezoek waard zijn en natuurlijk beschikt Riomaggiore over tal van Italiaanse restaurants. Riomaggiore ligt direct aan de Middellandse Zee en heeft een klein pittoresk strandje met een authentiek haventje. Het klein kiezelstrandje biedt maar plaats aan een beperkt aantal zonaanbidders. In het haventje liggen tientallen gekleurde bootjes welke veelal eigendom zijn van de bewoners van Riomaggiore. In de haven liggen ook verschillende watertaxi’s die je over de zee naar alle dorpjes van de Cinque Terre kunnen vervoeren. Daarnaast meert ook een grotere ferry aan vlakbij het haventje. Deze dienst brengt j

Over Hanneke Bantje

Hanneke Bantje profielfotoDutch Photographer loves:
urban
nature
landscape
travel
#canon #5dmark4 #50mm #24-105 #70-200
http://www.flickr.com/photos/hannekebantje
https://www.hannekebantje.nl

Alle werken