Havenkaart Rotterdam - papier op staal

van Frans Blok

- Werkcode: 321 184

Frans Blok over Havenkaart Rotterdam - papier op staal

De haven van Rotterdam, nog altijd de grootste van Europa, strekt zich uit over een lengte van zo'n veertig kilometer. Op deze kaart zien we ze allemaal, van de oude havenbekkens in de buurt van het stadscentrum, linksboven, via de Petroleumhavens, de Botlek en Europoort, tot aan de eerste en tweede Maasvlakte, onder in beeld uitstekend in de Noordzee. En dat alles gelegen aan de rivier die eerst Lek heet, dan Nieuwe Maas, vervolgens Scheur en ten slotte Nieuwe Waterweg.

We zien ook talloze andere wateren in het Rijnmondgebied: vaarten, kanalen, singels, plassen en meren.

Deze kaart is uitgevoerd in digitaal bruin papier op virtueel roestvrijstaal; er zijn ook versies in zwart-wit en in wit-zwart.
Havenkaart Rotterdam - papier op staal vind je in de categorieën Digitale Kunst, Havens, Havens van Rotterdam, Illustraties, Nieuwe Maas, Papier, Rivier, Rotterdam, Wereld- en landkaarten en Woonstijl Industrieel.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Havenkaart Rotterdam - papier op staal als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Havenkaart Rotterdam - papier op staal van Frans Blok

Koop de illustratie Havenkaart Rotterdam - papier op staal van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 321 184
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
216,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden