Healy Pass, Ierland van Hans Koster

Werkcode: 172 499 Kopieer de werkcode

Hans Koster profielfoto Een prachtig slingerende bergweg op Beara Peninsula. Bovenop de top van de pas is de grens van Cork en Kerry.

Dit werk wordt aangeboden door Hans Koster

Natuurbeleving overbrengen op andere mensen voert bij Hans de boventoon, evenals respect voor de natuur.Zijn voorkeur gaat vooral uit naar het vastleggen van landschappen en alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren. Sfeer is daarbij een erg belangrijk aspect. Vooral de jaargetijden herfst en de winter oefenen een grote aantrekkingskracht op zijn werk uit.De thuisbasis wordt gevormd door het prachtige en zeer diverse gebied genaamd de Maashorst (NBr). Inmiddels zijn er al vele foto's in lokale en nationale (natuur)bladen verschenen en worden zijn foto's vaak gebruikt voor o.a. promotionele doeleinden t.b.v. de Maashorst.

Meer weten over Hans Koster?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Henor
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Anita van Splunter
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
    Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Diane
    Nederland
    5 / 5

    Mooie reproducties op canvas.
    Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken en zeer goede kwaliteit
    Prachtige werken en zeer goede kwaliteit. Bereikbaarheid van de Klantenservice erg goed en vriendelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    love life
    Nederland
    5 / 5

    Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    Marjolijn
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
    We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    T
    Nederland
    5 / 5

    Goed
    Correct uitgevoerd, blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    William
    Nederland
    5 / 5

    uitstekend
    Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    E.A.Balk
    Nederland
    5 / 5

    Kunstwerk voldoet aan verwachting
    Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Frodo
    Nederland
    5 / 5

    Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Nikki
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooi!
    Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk erg mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Healy Pass, Ierland van Hans Koster op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
73,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden