Heaven & Earth

van Jesper Krijgsman

- Werkcode: 539 914

Jesper Krijgsman over Heaven & Earth

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 150 cm x 200 cm — 2020

Een bepaalde connectie met de natuur valt niet te ontkennen. Soms kan het echter moeilijk zijn om toegang te krijgen tot deze innerlijke verbinding.

We worstelen misschien met onze dagelijkse uitdagingen en in gedachten zijn we al met het volgende bezig. Sommige gebeurtenissen kunnen een blijvende invloed op ons leven hebben, zoals iets of iemand verliezen die ons dierbaar is.

Om beter om te gaan met verlies en verdriet, is het misschien een goede zaak om naar de natuur te kijken: de eindeloze cyclus van geboorte, leven, dood en wedergeboorte. Deze regeneratieve vermogens van de natuur maken deel uit van de opmerkelijke aarde om ons heen en kunnen leven en dood in perspectief plaatsen.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Om zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Heaven & Earth op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Heaven & Earth van Jesper Krijgsman

Koop dit digital art werk Heaven & Earth van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 539 914
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.

Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt