Heaven & Earth

Heaven & Earth van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Heaven & Earth

van Jesper Krijgsman

Heaven & Earth van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 539914
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 150 cm x 200 cm — 2020

Een bepaalde connectie met de natuur valt niet te ontkennen. Soms kan het echter moeilijk zijn om toegang te krijgen tot deze innerlijke verbinding.

We worstelen misschien met onze dagelijkse uitdagingen en in gedachten zijn we al met het volgende bezig. Sommige gebeurtenissen kunnen een blijvende invloed op ons leven hebben, zoals iets of iemand verliezen die ons dierbaar is.

Om beter om te gaan met verlies en verdriet, is het misschien een goede zaak om naar de natuur te kijken: de eindeloze cyclus van geboorte, leven, dood en wedergeboorte. Deze regeneratieve vermogens van de natuur maken deel uit van de opmerkelijke aarde om ons heen en kunnen leven en dood in perspectief plaatsen.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Klantfoto's: Heaven & Earth van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Heaven & Earth van Jesper Krijgsman, op canvas