Heavenly Gaze

van Yorick

- Werkcode: 1 099 294

Yorick over Heavenly Gaze

Dit schilderij toont een vrouwelijke engel, terwijl ze de kijker vastberaden en doelbewust aankijkt. De vleugels van de engel zijn wijd gespreid, alsof ze klaar is om te vliegen.
Heavenly Gaze vind je in de categorieën Black angel, Bruin, Digitale Kunst, Grijs, Religie, Veer (vogel), Vleugels, Vrouw, Zwart-wit, goddelijk en krachtig.
Yorick profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Yorick

Maak kennis met Yorick, hij heeft een passie voor creativiteit en innovatie. In het begin van de jaren '90 begon hij als hobby met het maken van digitale beelden op de computer. Na een vooropleiding in Beeld en Media Technologie aan de HKU, heeft hij uiteindelijk besloten om in een andere sector aan de slag te gaan. Zijn passie voor (digitale) kunst is altijd gebleven.

Alle werken van Yorick


Waarom je kiest voor Heavenly Gaze op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Heavenly Gaze van Yorick

Koop dit digital art werk Heavenly Gaze van Yorick als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 099 294
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden