Hebban olla vogala....

Hebban olla vogala.... van Artstudio1622

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Hebban olla vogala....

van Artstudio1622

Hebban olla vogala.... van Artstudio1622

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 394710
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 gratis verzending!

Omschrijving

'Hebban olla vogala nestas hagunnan hinase hic anda thu'. Dit is de oudste in het Nederlands geschreven zin, zo van rond 1100. Het is opgeschreven door een monnik, die volgens de overlevering zo zo zijn pen testte. Op deze zin, mij wel bekend van het vak literatuurgeschiedenis op het gymnasium -heel, heel lang geleden-, is dit mixed media werk geïnspireerd. Ik ben begonnen op canvas met acryl en heb daarna wat gescheurde blaadjes met tekst aangebracht als onderlaag om meer textuur te geven aan het geheel. Daarna weer acryl en vervolgens met de techniek "gel medium transfer" wat vogels aangebracht, die zo transparant worden. Daarna met acryl weer een paar vogels zelf geschilderd en tenslotte het werk gefotografeerd en nog verder afgewerkt in photoshop. Ik heb voor Jan van Gentvogels gekozen, omdat ik dat prachtige vogels vind.

Dit werk wordt aangeboden door Artstudio1622

Artstudio1622 profielfotoKunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Alle werken