Heidebloesem van Gisela Scheffbuch

Werkcode: 88 156 Kopieer de werkcode

Gisela Scheffbuch profielfoto In augustus bloeit de bezemheide op de Lüneburger Heide en komen de toeristen naar het land. Genomen bij Niederhaverbeck in de zomer van 2013. Nedersaksen, Heidekreis, Duitsland.

Heidebloesem Lüneburg Heidebloesem
Landschap Lüneburgse Heide Landschap
Natuur Lüneburger Heide Natuur

Dit werk wordt aangeboden door Gisela Scheffbuch

Meer weten over Gisela Scheffbuch?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Guido
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Johannah
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit,zorgvuldig verpakt,en een fantastische ontroerende mail als het werk overgedragen word, aan de bezorgdienst. Hier gaan we heel lang plezier van hebben.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Jacqueline Buurman
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
André
Nederland
5 / 5

Goede klantenservice , je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling Top kwaliteit canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
S.A. Heyne
Nederland
3.5 / 5

het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
joke voortman
Nederland
5 / 5

Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Eric van den Pol
Nederland
4 / 5

Prima allemaal. Goed contact, aanpassingen waar nodig aan het werk. Werk is netjes, lijst is prima en ophangsysteem ook. Verzending prima. Allemaal goed en soepel geregeld

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Astrid van Zuijlen
Nederland
5 / 5

Kwaliteit en service
De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Fred
Nederland
5 / 5

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
A. Taal
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Hanny
Nederland
5 / 5

Veel keus. Daardoor mooi werk kunnen kiezen geheel in juiste kleuren. Snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Heidebloesem van Gisela Scheffbuch op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden