Heidepad

Heidepad van Gerton Peters

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Heidepad van Gerton Peters thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 42191

Heidepad van Gerton Peters

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Heidepad van Gerton Peters

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De wekker vroeg gezet om de zonsopkomst te pakken, eerst wilde ik ergens anders heen maar op het laatste moment toch maar naar de "staatsbossen" bij St. Anthonis gereden, omdat ik bang was anders het mooiste te missen. De zon stijgt rap boven de horizon. Het landschap geeft steeds meer van zichzelf prijs en het heidepad lonkt? om het te volgen? de verte in?

Over Gerton Peters

Gerton Peters profielfotoFotografie is voor mij pure hobby en ik ben pas begin 2012 beginnen te werken met een spiegelreflexcamera. In eerste instantie ben ik gaan fotograferen om buiten in de natuur te kunnen zijn, wat je ook wel terugziet in mijn platen, maar het virus greep snel om zich heen en ben me meer gaan verdiepen in landschapsfotografie. Ik kan genieten van de heerlijke Hollandse luchten en uitzichten. De meeste van mijn foto?s zijn gemaakt in het oostelijk deel van de provincie Noor-Brabant met af en toe een uitschieter naar Noord-Limburg en het gebied van Maas en Waal in Gelderland.

Alle werken