Heike Henkel schilderij

Heike Henkel schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Heike Henkel schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 150647
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de voormalige Duitse hoogspringster Heike Henkel, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Heike Henkel, geboren als Heike Redetzky (Kiel, 5 mei 1964) is een voormalige Duitse hoogspringster, die tot de beste hoogspringsters ter wereld behoorde. In 1992 sprong ze een wereldindoorrecord van 2,07 m, dat pas veertien jaar later verbeterd werd door Kajsa Bergqvist. Ze nam driemaal deel aan de Olympische Spelen en werd eenmaal olympisch kampioene. Daarnaast werd zij binnen en buiten zowel Europees als wereldkampioene.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken