Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 22 uur geldig!

Herfst, De Judaspenning laat zijn zilveren blad zien.

van Marja Lok

- Werkcode: 1 035 537

Marja Lok over Herfst, De Judaspenning laat zijn zilveren blad zien.

De herfst is aangebroken. Blaadjes vliegen in het rond en de regen en mist doen zijn intrede. De Judaspenning (Lunaria annua) heeft na de zomer nog een kleine verassing voor ons. De schutblaadjes worden door de wind weggeblazen en de transparante blaadjes komen tevoorschijn. Ze blinken in de laatste zonnestralen en schitteren bij het laatste licht. Prachtig om van te genieten nu de donkere maanden aan gaan breken. de foto heeft een prettige lichtheid en je wordt meegenomen in een dromerige sfeer. Deze foto doet het mooi bij kaarslicht en zal het zeker goed doen bij het licht van de openhaard. Heerlijk om om naar te kijken met een goed boek op je schoot of een fijne serie op tv. Deze foto is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een stilte kamer of yoga ruimte. bij deze foto is gebruik gemaakt van meervoudige belichting waardoor een mystiek beeld ontstaat. Je blijft er naar kijken.
Herfst, De Judaspenning laat zijn zilveren blad zien. vind je in de categorieën Blad, Bloemen & Planten, Droogbloemen, Fotografie, Grijs, Herfst, Judaspenning, Meervoudige belichting, Natuur en Weer, Sfeer (gevoel), Transparantie en Zilver.
Marja Lok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marja Lok

Fotografie is mijn passie! Ik vind het heerlijk om in de natuur alles wat er zoal rondfladdert vast te leggen met mijn camera. Naast dit werk maak ik profielfoto's op locatie en heb ik er veel plezier in om een budget bruiloft te fotograferen. Met mijn natuurfoto's wil ik een dromerige sfeer uitstralen zodat het werk aan de muur een rustpunt is in de ruimte.

Alle werken van Marja Lok


Waarom je kiest voor Herfst, De Judaspenning laat zijn zilveren blad zien. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfst, De Judaspenning laat zijn zilveren blad zien. van Marja Lok

Koop de foto Herfst, De Judaspenning laat zijn zilveren blad zien. van Marja Lok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 035 537

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,-89,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.