Herfst in Opper-Svanetië (2)

Herfst in Opper-Svanetië (2) van Anne Hana

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Herfst in Opper-Svanetië (2) van Anne Hana

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 408471
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Het uitzicht op een meer langs de weg naar Chazhashi.
Svanetië (Georgisch: სვანეთი; Svaneti) is een historische provincie in het noordwesten van Georgië. Het ligt in een deel van de bergachtige Grote Kaukasus. De hoofdstad is Mestia. Tegenwoordig behoort het grootste deel van het gebied tot de Georgische regio Ratsja-Letsjchoemi en Kvemo Svaneti, het westelijk deel ligt in de regio Samegrelo-Zemo Svaneti.

Historisch wordt de provincie ingedeeld in Opper-Svanetië en Neder-Svanetië. Opper-Svanetië werd in 1996 uitgeroepen tot Werelderfgoed door de Unesco. Het gebied wordt bewoond door de Svaneten, een etnische subgroep van de Georgiërs.

Dit werk wordt aangeboden door Anne Hana

Anne Hana profielfotoWelkom in mijn shop waarin ik mijn bonte verzameling foto's presenteer. De camera in de hand, betekent voor mij vooral vrijheid. Ook helpt het me om de wereld om mij heen beter te doorgronden. Ik ben graag buiten samen met mijn border collie Pietje.

Mijn werk is in de eerste plaats impressionistisch. Ik hou van een ongepolijste sfeer in mijn fotografie.

Niet zozeer het onderwerp heeft mijn focus, maar licht, kleur, vorm en ritme. Daarbij ben ik gefascineerd door alledaagse scenes, waar een ander wellicht zo aan voorbij zou lopen.

Een deel van mijn werk bestaat uit tweeluiken (diptieken, of in het Engels: diptyches). Twee beelden die samen een sfeer neerzetten. Daar hou ik erg van.

Voor mijn werk heb ik al naar vele delen van de wereld mogen reizen. In China, Amerika, Jemen en vrijwel alle Europese landen heb ik voor opdrachtgevers reportages gemaakt.

Mijn motto? "going out is really going in." (John Muir)

Wellicht tot ziens! Ik hoop dat u van mijn werk geniet. Hier in de webshop of misschien bij u aan de muur.

Anne Hana

Alle werken