Herfst in de Biesbosch van Artstudio1622

Werkcode: 238 816 Kopieer de werkcode

Artstudio1622 profielfoto Bomen in verschillende herfstkleuren in het natuurgebied van Nationaal Park de Biesbosch nabij Dordrecht.

Dit werk wordt aangeboden door Artstudio1622

Kunst is mij als het ware met de paplepel ingegoten. Omdat mijn moeder beeldend kunstenares is, werd ik al op jonge leeftijd vaak meegenomen naar musea en exposities. Rond mijn twintigste begon ik interesse in fotografie te krijgen. In de loop der jaren heb ik mij verder ontwikkeld en verschillende opleidingen gevolgd. Mijn foto's werden uitgegeven in het boek "Focus Passages: The Doors"

Ik werk graag in series. Meer recent ben ik fotografie en het maken van schilderijen gaan combineren. Daardoor heeft mijn werk meer gelaagdheid gekregen. Vanuit een concept werk ik met verschillende materialen en een groot oog voor detail het kunstwerk uit. Het kan daardoor lang duren voordat een kunstwerk af is.

Verder ben ik in Rotterdam geboren en opgegroeid. Op latere leeftijd bleek ik een autismespectrumstoornis te hebben (Asperger), die waarschijnlijk mijn exceptionele interesse in details kan verklaren. In 2015 heb ik een beroerte gehad, waardoor ik goed moet opletten waar ik mijn spaarzame energie aan uitgeef. Hoewel ik er niet altijd toe in staat ben, heeft het maken van kunst en fotograferen nu voor mij nog meer betekenis gekregen dan voorheen.

Meer weten over Artstudio1622?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Lutgarde
Nederland
5 / 5

Perfecte service, levering zelfs 1 dag vroeger dan voorzien!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
DIANE. Smits
Nederland
5 / 5

Leuk aan de muur en zeker niet te duur
Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
huub Olijve
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Ben
Nederland
5 / 5

Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit en service!
We zijn onze inrichting wat aan het ‘restylen’ en wilden niet teveel meer aan de muur. Met deze reproductie van Werkaandemuur.nl vinden wij het resultaat helemaal geweldig. Duidelijke instructie, prima kwaliteit. Een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Jeroen
Nederland
4.5 / 5

Goede service en mooie producten.
Goede service en mooie producten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Mickey
Nederland
5 / 5

Super tevreden
tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Sabine
Nederland
5 / 5

super service, prachtige werken
Bedankt, mijn vakantiehuis straalt gewoon, dankzij de mooie reproducties.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Caroline van der
Nederland
5 / 5

top producten, gewlidige service
Klantvriendelijk en bereid om dingen voor de klant te regelen. De producten zijn mooi en komen goed beschermd aangeleverd aan huis!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Herfst in de Biesbosch van Artstudio1622 op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden