Bomen in het bos in volle herfstkleuren van Francis Dost

Werkcode: 322 382 Kopieer de werkcode

Francis Dost profielfoto De herfst vind ik één van de mooiste seizoen van het jaar. De mooie en warme kleuren in de bossen en de vele soorten paddenstoelen maken dit tot een waar herfstfeestje. Deze bomen stonden vol in herfstkleur en in het vroege ochtendlicht kleurden de bladeren erg intens. Het pad onderin wilde ik ook graag in beeld, zodat er wat meer diepte in de foto kwam. Dit soort mooie herfstochtenden zijn voor mij echt genieten en ik kan niet wachten op de volgende herfst. De wekker gaat dan weer vroeg af en mijn cameratas staat klaar om al dat moois vast te kunnen leggen. Mocht u dit werk aanschaffen, dan wens ik u hiervan erg veel plezier.

Dit werk wordt aangeboden door Francis Dost

Uren struinen in de natuur, genietend van rust en ruimte. Altijd op zoek naar mooie verhaaltjes die ik dan vertaal in mijn foto's. Vooral bij mijn macro foto's zijn die verhaaltjes goed zichtbaar. Ik laat graag de natuurlijke habitat van een vlinder of libel in mijn foto's op een creatieve en zachte manier zien. Dat is dan ook wat ik graag met mijn verhalende foto's wil overbrengen aan u als kijker. Even wegdromen in het verhaal. Met veel liefde breng ik onze mooie natuur in beeld. Mijn specialiteit is het fotograferen van onze mooie bossen. De stilte in het bos kan mij erg bekoren.
Mijn onvergetelijke reis naar Zimbabwe heeft ook prachtige beelden opgeleverd. In Mana Pools vind je nog ongerepte wildlife en een hele bijzondere sfeer. Deze sfeer heb ik kunnen vangen in een aantal wildlife foto's.
Met een aantal foto's heb ik meerdere prijzen gewonnen in grote fotowedstrijden. Erg fijn dat je werk door een onafhankelijke jury zo wordt gewaardeerd.
Mijn creativiteit kent geen grenzen en daarom houd ik mij ook graag bezig met beeldmanipulatie. Basis hiervoor zijn uiteraard mijn eigen foto's die ik combineer en waarbij ik ook achtergronden vervang. Hierdoor ontstaan er bijzondere en creatieve werken. Geweldig dat mijn werken aan vele muren een mooie sfeer kunnen toevoegen.
Toch niet helemaal wat je zoekt of heb je mijn werk elders gezien? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden: francisdost@home.nl

Meer weten over Francis Dost?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Jennie Nieuwenhuis
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Lon
Nederland
5 / 5

Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice (Simone), snelle reactie en soepele service ook tav de bezorging. Canvas is heel mooi van kwaliteit en staat prachtig! Ik denk dat menig bedrijf een voorbeeld mag nemen aan de klantvriendelijkheid van Werk aan de Muur. Mijn complimemten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Pierre
Nederland
5 / 5

Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Joyce
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Nely
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Marlies
Nederland
5 / 5

Super service
Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is heel groot. Ze beloven wat ze doen: verzending, leverijd, prima verpakking!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Geert de Vries
Nederland
5 / 5

Mooi doek,ziet er fantastisch uit incl.de omlijsting

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Tineke
Nederland
5 / 5

geweldig
contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Bomen in het bos in volle herfstkleuren van Francis Dost op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 21 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
119,-107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!