Herfst

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 528 836

Shirley Hoekstra over Herfst

Dit werk verbeeldt de transformatie in het herfstseizoen. De tinten groen, geel, oranje en rood van de bladeren verrijken het beeld van de natuur in al haar schoonheid. De spiraal verbeeldt de terugtrekkende beweging naar de oorsprong om later opnieuw in de lente geboren te worden.
Herfst vind je in de categorieën Blad, Digitale Kunst, Figuratieve kunst, Groen, Herfst, Indian Summer, Landschappen, Mandala, Oranje, Rood, Seizoenen en Ster (symbool).
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Herfst als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Herfst van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Herfst van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 528 836
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden