Herfstglorie van de Veluwe - Heide nr. 2

Herfstglorie van de Veluwe - Heide nr. 2 van Deborah de Meijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Herfstglorie van de Veluwe - Heide nr. 2

van Deborah de Meijer

Herfstglorie van de Veluwe - Heide nr. 2 van Deborah de Meijer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 733469
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Aan je voeten liggen verschillende paden om te bewandelen. Paden die je door het kleurrijke bos leiden en paden die je naar de sfeervolle heide brengen. Je laat het drukke alledaagse leven achter je en neemt vandaag alle tijd om jouw favoriete plek te ontdekken. Je wandelt. Alleen, om tot rust te komen. Of samen voor de gezelligheid. Bladeren vallen langs je leuke hoofd. De zon kietelt af en toe je wangen. Een schaapje mekkert je - eenmaal bij de heide - vrolijk tegemoet. Je ademt de frisse lucht van de Veluwe in.

En dát gebeurt allemaal terwijl je gewoon thuis op de bank of achter je laptop zit, met een heerlijk warme kop thee of koffie in je handen. Met alle foto’s uit de serie ‘Herfstglorie op de Veluwe’ haal jij namelijk de perfecte herfstsfeer in huis. Om even (in je pauze) helemaal bij weg te dromen.

Dit werk wordt aangeboden door Deborah de Meijer

Deborah de Meijer profielfotoAls Rotterdamse fotograaf hoop ik leven en natuur bij elkaar te brengen in één warm en romantisch plaatje. Zodat de tijd even stilstaat, gewoon bij jou thuis.

Geduld is voor mij het sleutelwoord voor fotografie. Dagelijks wacht ik hoopvol op weer een prachtige kleurrijke zonsondergang. Als het mijn geluksdag is, spring ik op de fiets naar de Kralingse Plas in Rotterdam. Daar wandel ik een stuk, met mijn camera in de hand.

In de natuur zie ik die ene zwaan, vogel, silhouetten van een verliefd stel, wandelaars of van een jogger die ik precies op die ene manier in mijn kaderhoop vast te leggen. Dan wacht ik vaak eventjes totdat het onderwerp precies zoals ik het hoopte in mijn beeld verschijnt. Dat wachten en mijn geduld is het meer dan waard, want datgene geeft net dat beetje extra leven en dat maakt de foto voor mij een perfect plaatje.

Mijn natuurfotografie bevat een combinatie van kleur, leven en rust. Deze combinatie geeft mij een kalm en blij gevoel in mijn hart. Dat gevoel wil ik met mijn foto’s heel graag ook bij jou thuis naar binnen halen.


Liefs, 

Deborah de Meijer

Alle werken