Herfsttafereel

van Saskia Schepers

- Werkcode: 1 087 354

Saskia Schepers over Herfsttafereel

Stilleven van een stoel met de producten van het najaar; een salade van verse vijgen en walnoten. Het laatste reepje licht valt nog net op de stoel, maar verder is de kamer donker. De roodachtige tinten geven een warme gloed aan het geheel.
Dit sfeervolle beeld zal prachtig staan aan de muur in huis, in het restaurant of in een café.
Saskia Schepers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Saskia Schepers

Zoals de schrijver meerdere verhaallijnen in zijn roman verwerkt, de componist een symfonie samenstelt met verschillende instrumenten en een schilder zijn lege canvas streek na streek vult, zo werk ook ik aan mijn food-foto’s: laag voor laag wordt het beeld samengesteld totdat de perfecte balans tussen realiteit, vormgeving en sfeer ontstaat. Elk onderdeel in het beeld is een beslissing en draagt bij aan het verhaal dat de foto wil vertellen of aan de sfeer die het tafereel uitstraalt.
Voor mijn foto’s gebruik ik graag natuurlijk licht, en dan vooral licht dat door kiertjes en gaatjes naar binnen valt. Met die lichtval en schaduwwerking probeer ik het karakter van mijn beelden te versterken.
Een food-foto vraagt om meerdere disciplines: een kok, art director, food-stylist en fotograaf werken samen aan een totaalbeeld. Als culinair redacteur en kok schrijf en kook ik zelf mijn recepten. Ik verzorg ook de styling en doe de fotografie. Doordat ik het hele proces in eigen hand heb, kan ik zonder compromissen het sfeerbeeld samenstellen dat ik voor ogen heb.

Alle werken van Saskia Schepers


Waarom je kiest voor Herfsttafereel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Herfsttafereel van Saskia Schepers

Koop de foto Herfsttafereel van Saskia Schepers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 087 354
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden