Herinnering aan de IJsgrot van Roy Mosterd

Werkcode: 964 201 Kopieer de werkcode

Roy Mosterd profielfoto Het was ongeveer 1,5 a 2 uurtjes hiken. Ik liep tussen Stephan en Rens in. Stephan liep met zijn splitboard voorop en leidde te weg naar waar de Gletsjergrot moest zijn. Tijdens het hiken kwam er een klein beetje mist op zetten en werd het wat meer bewolkt, maar ik was zo onder de indruk van alleen al het hiken zelf, dat mij dat niet ontmoedigde. We zouden er bijna zijn, nog een heuveltje op en af… Toen we over de heuvel kwamen, kon ik mijn ogen niet geloven. Daar was hij dan, de gletsjer in al zijn glorie. Ik moest echt even verwerken wat ik zag. Ik had natuurlijk wel wat verwachtingen, maar dit?… Voor mij zag ik een inmense muur van blauw ijs, met daarin een grote opening. Toen dichterbij kwamen werd mij pas duidelijk hoe groot dit verschijnsel was. Stephan, die al eerder op deze plek was geweest, leek ook erg onder de indruk. Normaal gesproken is de opening van de grot een stuk kleiner en de muur lager, omdat er meer sneeuw is. Omdat het deze winter relatief weinig gesneeuwd had, konden wij nu dit wonder aanschouwen en ook van binnen bekijken. Aan de ene kant is dat natuurlijk super gaaf, aan de andere kant laat het je beseffen dat er een hoop aan het veranderen is in de bergen. En dan bedoel ik geen positieve veranderingen. De klimaatveranderingen hebben een grote impact op dit gebied. En nu zag ik dat met mijn eigen ogen en van heel dichtbij. Dit dubbele gevoel is mij altijd bij gebleven en heeft ervoor gezorgd dat ik dit soort mooie plekken wil beschermen.

Dit werk wordt aangeboden door Roy Mosterd

Mijn grootste hobby is buitenspelen. Al van jongs af aan schreef ik dit in de vriendenboekjes die ik van mijn klasgenootjes kreeg. Nog altijd is buitenspelen mijn grootste passie. Het gaat vandaag de dag er alleen iets anders aan toe dan voetballen in het park en tikkertje op het plein. Ik breng zo veel mogelijk tijd door in de bergen of in de zee. Het liefst heb ik dan een snowboard of surfboard bij me, en natuurlijk een camera om het vast te leggen. Want als ik mijn fotografie en passie voor het buitenspelen kan combineren, ben ik de gelukkigste op de wereld!

Meer weten over Roy Mosterd?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Sivoservice Supplies & Advice
    Nederland
    5 / 5

    Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Anneke Tittulaer
    Nederland
    5 / 5

    Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
    Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Evelyn Smith
    Nederland
    5 / 5

    super service, een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    Helemaal top
    Hele mooie keuze aan beeld materiaal. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik ben blij!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Danielle
    Nederland
    5 / 5

    superrrr !!!
    mooi kwaliteit, snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
    FCO SECURITY
    Nederland
    5 / 5

    Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Ans van der Heij
    Nederland
    5 / 5

    Met zorg en liefde gemaakt!
    Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Johannes
    Nederland
    5 / 5

    Prima kwaliteit en volgens de afgesproken levertijd in huis!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Celeste
    Nederland
    5 / 5

    Mooie canvas
    Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Jan
    Nederland
    4.5 / 5

    Vlotte levering en goede communicatie. Mooi schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Piet Sanders
    Nederland
    5 / 5

    simpel en betrouwbaar
    mooie keuze, flexibele maten en flexibel te bestellen; goeie en betrouwbare service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Herinnering aan de IJsgrot van Roy Mosterd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden