Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 18 uur geldig!

Heroes

van Frank van Meurs

- Werkcode: 841957

Frank van Meurs over Heroes

Een modern popartschilderij geïnspireerd op Berlijn in de jaren 70 en muziek van David Bowie. Het origineel is te koop met exclusieve lijst. Stuur bij interesse vrijblijvend een pm.
Heroes vind je in de categorieën Berlijn, Berlijnse Muur, Blauw, Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo, Collage, David Bowie, Heroes (We Could Be), Liedtekst, Popart, Rood, Schilderijen, Witte en Zwart-wit.
Frank van Meurs profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frank van Meurs

Creatief ben ik altijd geweest, tekenen en schilderen was al in mijn jeugd belangrijk voor mij. Sinds die tijd is ook muziek, voornamelijk rock, de rode draad in mijn leven en dit is dan ook een grote inspiratiebron voor mijn creativiteit. De muren van mijn werkruimte hangen vol LP hoezen van rockbands uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Ik zal nooit schilderen zonder te luisteren naar muziek en combineer mijn passie voor schilderen met mijn liefde voor muziek. De emoties die songteksten losmaken verwerk ik in mijn schilderijen, waardoor ze diepgang krijgen en bij veel mensen herinneringen oproepen.

Ik raak ook geïnspireerd door grote steden of landen in het algemeen. Ik kan bijvoorbeeld genieten van mooie architectuur, graffiti of vervallen gebouwen. Net als bij muziek probeer ik de kenmerkende, unieke sfeer zoveel mogelijk probeer over te brengen.

Tijdens lessen die ik heb gevolgd op een grafische opleiding is de basis ontstaan voor het gebruik van typografie en (grafische) kunst. De laatste jaren houd ik me vooral bezig met mixed media. Het leuke hieraan is dat ik bestaande foto’s en andere materialen kan combineren om zo een mooi en uniek beeld te creëren.

Ik heb ervaren dat creativiteit (in mijn geval schilderen) een bijdrage kan leveren aan de weg naar herstel van Posttraumatisch stress-syndroom (PTSS). Ik hoop dan ook dat ik mensen met mijn schilderijen kan inspireren om een negatieve gebeurtenis een positieve wending te geven.

Alle werken van Frank van Meurs


Waarom je kiest voor Heroes op print op doek

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Heroes van Frank van Meurs

Koop de collageHeroes van Frank van Meurs op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 841957

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Print op doek
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
236 212 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.