Het Buzludzha Monument in Bulgarije.

van Roman Robroek

- Werkcode: 219 499

Roman Robroek over Het Buzludzha Monument in Bulgarije.

Dit is een foto van de binnenkant van het grote verlaten monument bovenop de berg met de naam 'Buzludzha' in Bulgarije. Het gebouw staat op ruim 1.400m hoogte en het verkennen ervan was uitdagend en vooral koud. Ik ben de dag vroeg begonnen om de zonsopkomst in het gebouw vast te kunnen leggen wat een mooie sfeer gaf. Het was een unieke ervaring en de geschiedenis van het gebouw is ontzettend interessant (neem een kijkje op mijn website hiervoor).
Het Buzludzha Monument in Bulgarije. vind je in de categorieën Architectuur, Bulgarije, Buzludzha, Fotografie, Sjipka (stad), Sjipkamonument, Stilleven, Unidentified flying object, Verlaten plekken en mozaic.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Het Buzludzha Monument in Bulgarije. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het Buzludzha Monument in Bulgarije. van Roman Robroek

Koop de foto Het Buzludzha Monument in Bulgarije. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 219 499
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden