Het Diezehuys aan de Oude Dieze Den Bosch in zwart/ wit

van Jasper van de Gein Photography

- Werkcode: 23 540

Jasper van de Gein Photography over Het Diezehuys aan de Oude Dieze Den Bosch in zwart/ wit

Op een mooie zomeravond werd deze opname gemaakt van de Binnendieze van het prachtige en bourgondische 's-Hertogenbosch, met zicht op het Diezehuys.
De Binnendieze is de verzamelnaam van een aantal stromen in de binnenstad van 's-Hertogenbosch.

Omdat de stad in het verleden nauwelijks ruimte had zich uit te breiden, is in de loop van de tijd een groot deel van de Binnendieze overkluisd, dat wil zeggen overbouwd met huizen. De beken zijn daardoor slechts hier en daar zichtbaar in het stadsbeeld. Dit in tegenstelling tot veel andere steden waar de grachten vaak voor de huizen langs lopen.

De waterlopen hadden vroeger ook de functie van riool. De knaagdieroverlast moest in toom gehouden worden door rattenvangers. Halverwege de 20e eeuw besloot men de Binnendieze te dempen, maar vanwege het unieke karakter kwam hiertegen vanuit de bevolking verzet dat succesvol was. In 1973 is met een restauratie van het stadswatersysteem begonnen die 1998 gereed kwam.
Het Diezehuys aan de Oude Dieze Den Bosch in zwart/ wit vind je in de categorieën 's-Hertogenbosch (Den Bosch), 's-Hertogenbosch (gemeente), Architectuur, Art photo, Avond, Binnedieze, Brabant, Bruggen, De Dieze, De Oude Dieze, Fotografie, Geschiedenis, Gracht, Het Diezehuys, Historisch, Middeleeuwen, Nederland, Water, Zwart-wit, oude dieze en photo art.
Jasper van de Gein Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jasper van de Gein Photography

Iets origineels aan de muur? Ontdek hier de exclusieve collectie van Jasper van Gein Photography. Voor iedere smaak een plaat. Voor elk budget een uitvoering. Als je iets zoekt voor aan je wand, dan ga je hier vast iets vinden dat bij je past. Mooie wanddecoratie op materiaal en afmeting naar keuze. Je kan kiezen uit Hout, Canvas, Aluminium, X-Poser en meer. " An empty wall is a missed opportunity ".

Alle werken van Jasper van de Gein Photography


Waarom je kiest voor Het Diezehuys aan de Oude Dieze Den Bosch in zwart/ wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het Diezehuys aan de Oude Dieze Den Bosch in zwart/ wit van Jasper van de Gein Photography

Koop de foto Het Diezehuys aan de Oude Dieze Den Bosch in zwart/ wit van Jasper van de Gein Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 23 540
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden