Het Louvre Museum in Parijs in de avond - 2

Het Louvre Museum in Parijs in de avond - 2 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het Louvre Museum in Parijs in de avond - 2

van Tux Photography

Het Louvre Museum in Parijs in de avond - 2 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 111825
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 gratis verzending!

Omschrijving

Het Louvre Museum in Parijs in de avond.

Deze foto van het Louvre in Parijs is gemaakt net na zonsondergang op een avond in augustus 2014.
Op het plein van het Louvre is het vanuit verschillende posities prachtig om de gebouwen en piramides te bekijken. Ik heb er met veel plezier rond gelopen. Het is erg mooi om te zien hoe anders het Louvre er uit ziet als de zon ondergaat. Bij deze foto heb ik gekozen voor het gebruik van een 10-stops grijsfilter om beweging te krijgen in de dreigende wolken.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en een afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 70 seconden en het diafragma f11.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken