Het Melkmeisje – a Change of View

van Marja van den Hurk

- Werkcode: 969 877

Marja van den Hurk over Het Melkmeisje – a Change of View

Het melkmeisje, ook wel De keuken- of melkmeid genoemd, is een schilderij uit circa 1660, vervaardigd door de Hollandse kunstschilder Johannes Vermeer (Delft 1632 – 1675).

Ik heb het meisje digitaal in een andere plek van de keuken geplaatst, zodat we nu het fraaie uitzicht door het raam kunnen bekijken.

Mocht het uitzicht u bekend voorkomen: dat is goed mogelijk! Het is namelijk een ander schilderij van Johannes Vermeer (Gezicht op Delft, ook uit circa 1660).

Kunst met een knipoog ;-)
Het Melkmeisje – a Change of View vind je in de categorieën Antiek, Delft, Digitale Kunst, Gezicht op Delft, Gouden Eeuw, Het melkmeisje, Johannes Vermeer, Museum, Nederland, Oude Meesters met een knipoog, Oude meesters, Parodie en Rijksmuseum Amsterdam.
Marja van den Hurk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

De stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Ik maak voornamelijk surrealistische werken en collages want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

Alles wat je in mijn shop ziet, is digitaal vervaardigd. Met de computer dus. Je treft er ook een aantal door mij gemaakte foto’s (mijn andere grote liefhebberij) aan. Het “nadeel” van fotografie is dat ik afhankelijk ben van wat er voor mijn lens verschijnt, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn. Met mijn digitale schilderijen kan ik elke kant op die ik zelf wil en dat vind ik heel erg leuk.
Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken van Marja van den Hurk


Meer weten over Marja van den Hurk?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Het Melkmeisje – a Change of View op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het Melkmeisje – a Change of View van Marja van den Hurk

Koop dit digital art werk Het Melkmeisje – a Change of View van Marja van den Hurk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 969 877
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden