Het Rapenburg met de Sint Jeroensbrug in Leiden

van Merijn van der Vliet

- Werkcode: 204 821

Merijn van der Vliet over Het Rapenburg met de Sint Jeroensbrug in Leiden

Het Rapenburg met de Sint Jeroensbrug. Het Rapenburg is de bekendste gracht in Leiden.

Achter de Sint Jeroensbrug ligt de Vliet, het deel van de historische rivier de Vliet in Zuid-Holland dat binnen de Leidse singels ligt. De huidige Vliet loopt hier tussen het Rapenburg en de Witte Singel. Het deel van de rivier is hier gekanaliseerd en verstedelijkt en oogt hierdoor als een gewone gracht.
Het Rapenburg met de Sint Jeroensbrug in Leiden vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Fotografie, Gracht, Grachtenpand, Leiden, Nachtfotografie, Nederland, Rapenburg (gracht), Steden en Vliet (Leiden).
Merijn van der Vliet profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Merijn van der Vliet

In mijn foto's zoek ik vaak naar balans en verstilling. Daarnaast heb ik 'less is more' hoog in het vaandel staan: doordringen tot de absolute kern van wat ik wil 'vertellen'. Ik fotografeer als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Vrijwel altijd op locatie en met gegeven omstandigheden.

Een autonome serie waar ik sinds eind 2011 aan werk is Donker Utrecht; foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. http://www.donkerutrecht.nl

Alle werken van Merijn van der Vliet


Waarom je kiest voor Het Rapenburg met de Sint Jeroensbrug in Leiden als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het Rapenburg met de Sint Jeroensbrug in Leiden van Merijn van der Vliet

Koop de foto Het Rapenburg met de Sint Jeroensbrug in Leiden van Merijn van der Vliet op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 204 821
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden