Het Remonstrantse Poortje in #Gouda

Het Remonstrantse Poortje in #Gouda van Gouda op zijn mooist

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Het Remonstrantse Poortje in #Gouda van Gouda op zijn mooist

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 513130
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
170 gratis verzending!

Omschrijving

Het Portaalgebouw van de Remonstrantse kerk. Gouda was het bolwerk van de Remonstranten in Holland. Het was de remonstranten echter verboden kerkdiensten te houden. Desondanks kwamen zij bijeen: in woonhuizen, buiten de stadsmuren, op lijnbanen, zelfs op het ijs.

Over Gouda op zijn mooist

Gouda op zijn mooist profielfotoIedereen die wel eens in Gouda is geweest weet het: Gouda is een van de mooiste historische stadjes van Nederland. Met de Sint Janskerk, het oude Stadhuis op de Markt en de historische waterwerken lijkt het alsof je zo de middeleeuwen in loopt. Gouda is een fotogenieke stad, met in elke jaargetij zijn eigen sfeer. Werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang van de mooiste bekende en onbekende plekjes van Gouda koop je bij gouda.werkaandemuur.nl!

Over de fotograaf: Remco-Daniël Gielen (1970) heeft fotografie gestudeerd aan de Rotterdamse Fotovakschool. Hij fotografeert reportages, architectuur en evenementen in opdracht van bedrijven, overheid, stichtingen en organisaties. Remco is gespecialiseerd in avond- en straatfotografie.

Alle werken