Het Wad bij Eemshaven

Het Wad bij Eemshaven van Marga Vroom

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het Wad bij Eemshaven

van Marga Vroom

Het Wad bij Eemshaven van Marga Vroom

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 835577
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
209 gratis verzending!

Omschrijving

Het noordelijkste puntje van de Provincie Groningen, Uithuizen aan het Waddengebied Eemshaven. Een wad is een modder- of zandplaat die in een ondiepe zee is ontstaan. De Waddenzee is het grootste waddengebied ter wereld. Deze ondiepe zee bestaat uit bodemzand dat door zeestromen opwervelt uit de Noordzee. Zoals veel waddenkusten heeft de Waddenzee een hoge natuurwaarde, daarom heeft de UNESCO dit gebied uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Dit werk wordt aangeboden door Marga Vroom

Marga Vroom profielfoto“Vanuit mijn woonplaats Hoogezand ga ik er regelmatig op uit om foto’s te maken in de provincies Groningen en Drenthe. Fotograferen heeft altijd al mijn interesse gehad. In 2008 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en daarna ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en bewerken van de foto's en heb er door middel van zelfstudie mijn grote hobby van gemaakt. Mijn passie is het maken van landschapsfoto’s op de momenten van de dag waarop het licht het mooist is. Ook andere vormen van fotografie hebben mijn aandacht zoals, avond-, macro-, lange sluitertijd fotografie. Hier in de webshop van Werk aan de Muur tref je mijn mooiste werken aan.”

Alle werken