Het Witte Huisje en Heksenbruggetje Amersfoort van Manuel Speksnijder

Werkcode: 269 374 Kopieer de werkcode

Manuel Speksnijder profielfoto Het Witte Huisje heeft een geheel eigen plaats in de geschiedenis van Amersfoort. Hierin was vroeger een klein cafeetje gevestigd, waar de koorleden van nabijgelegen kerken op zondag een borreltje gingen drinken als de voorganger aan zijn soms erg lange preek begon. Eén der koorleden, meestal de jongste, moest dan op wacht staan en de anderen waarschuwen wanneer de preek bijna af zou lopen. Dat ook de jongste wel eens een borreltje mee kwam drinken, waardoor het hele koor te laat kwam moge duidelijk zijn! Bijnaam voor het Witte Huisje is dan ook wel het Witte Kerkje.

Vanaf het Heksenbruggetje (naast Het Witte Huisje), de naam zegt het al, werden vermeende heksen in de gracht gegooid. De bijgelovige burgers geloofden namelijk dat heksen holle botten hadden. Wanneer je bleef drijven, was het bewijs geleverd dat je een heks was en werd je ter dood veroordeeld. Meestal belandde je dan op de brandstapel. Wanneer mensen niet bleven drijven en verdronken, waren ze in ieder geval geen heks!
Bron: Rondwandeling Historisch Amersfoort

De foto is geschoten vanaf de brug aan het begin van de Breestraat op 2 juli 2016.

Dit werk wordt aangeboden door Manuel Speksnijder

Hallo! Mijn naam is Manuel Speksnijder. Ik ben getrouwd met Corine en samen hebben we twee prachtige jongens. Beide jongens houden van fotografie. Ze vinden het leuk om voor de camera te staan maar er achter nog veel leuker. Mijn profielfoto is geschoten door mijn jongste zoon met de camera van mijn iPhone. We wonen in Amersfoort. Ik werk in de IT als Solution Architect en Manager Pre-Sales. Als ik niet op kantoor ben dan vind je me op de golfbaan of met mijn Canon camera. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met mijn foto's.

Meer weten over Manuel Speksnijder?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Elly
    Nederland
    5 / 5

    helemaal top, ben ontzettend blij met mijn kunst
    Vond het moeilijk om een keuze te maken, zoveel mooie dingen om uit te zoeken. Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi. Al met al een zeer tevreden klant die zeker vaker zal bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Noel
    Nederland
    4.5 / 5

    mooi aanbod en materiaalkeuzen goede info over besteltraject en netjes en snel geleverd

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Sandra
    Nederland
    4.5 / 5

    Wederom geweldig Werk aan de Muur!
    Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    P de bode
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    Heel moeilijk om een keuze te maken,de grote en passend bij de kleur van de achtergrond Wij waren heel blij met jullie hulp Hartelijk dank hiervoor

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Cor
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Raoul Vandesompel
    Nederland
    5 / 5

    10 op 10
    De werken die ik al gekocht heb zijn bangelijk mooi maar te bediening was heel goed

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Goede adviezen en uitstekende communicatie over bestellen en verzenden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    A. Taal
    Nederland
    5 / 5

    Prima service, ook als er eens iets mis gaat
    Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Marlies
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Het Witte Huisje en Heksenbruggetje Amersfoort van Manuel Speksnijder op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden