Het Zand met de St. Aegtenkapel Amersfoort

Het Zand met de St. Aegtenkapel Amersfoort van Manuel Speksnijder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het Zand met de St. Aegtenkapel Amersfoort

van Manuel Speksnijder

Het Zand met de St. Aegtenkapel Amersfoort van Manuel Speksnijder

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 269392

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 gratis verzending!

Omschrijving

De St. Aegtenkapel is een intieme en sfeervolle middeleeuwse kapel. De kapel ligt aan de stadsgracht in het historisch hart van Amersfoort. Door de centrale ligging in Nederland, de intieme ruimte en het sfeervolle interieur is het een geliefde trouwlocatie. Houten gewelven, hoge ramen, fraaie kroonluchters, ze creëren samen een stijlvolle monumentale uitstraling.

De St. Aegtenkapel werd in 1410 gebouwd en is het enige restant van het vroegere kloostercomplex dat al vanaf 1399 bestond. Tijdens de restauratie werd ontdekt dat de kapel reeds eeuwen her door een vloer in twee helften verdeeld moet zijn geweest. De westzijde was voorzien van een tussenverdieping, waardoor kloosterlingen en leken gescheiden van elkaar de dienst konden bijwonen. Dit monumentale pand is een van de mooiste en oudste monumenten van Amersfoort.

De foto is geschoten op 2 juli 2016 vanaf de brug aan het begin van de Breestraat.

Dit werk wordt aangeboden door Manuel Speksnijder

Manuel Speksnijder profielfotoHallo! Mijn naam is Manuel Speksnijder. Ik ben getrouwd met Corine en samen hebben we twee prachtige jongens. Beide jongens houden van fotografie. Ze vinden het leuk om voor de camera te staan maar er achter nog veel leuker. Mijn profielfoto is geschoten door mijn jongste zoon met de camera van mijn iPhone. We wonen in Amersfoort. Ik werk in de IT als Solution Architect en Manager Pre-Sales. Als ik niet op kantoor ben dan vind je me op de golfbaan of met mijn Canon camera. Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met mijn foto's.

Alle werken