Het Zwarte Gat.

van Anneke Hooijer

- Werkcode: 791 061

Anneke Hooijer over Het Zwarte Gat.

Ten zuidoosten van Zuidwolde, in Drenthe, ligt een fraai heideterrein met een grote veenplas die bekend staat als Het Zwarte Gat. Ook beheert Het Drentse Landschap enkele deels beboste stroken heide en veen, die de oude veldnaam De Slagen draagt. Het gebied wordt doorsneden door de weg De Egge, genoemd naar het beekloopje dat hier ooit door het gebied slingerde. Uit Het Zwarte Gat werd vroeger turf voor de kachel gewonnen. Het achterblijvende donkere veenwater bezorgde het ven haar naam. De Slagen en Het Zwarte Gat bieden mooie uitzichten.
Het Zwarte Gat. vind je in de categorieën Drenthe, Heide, Natuurgebieden, Nederland, Veenplas, Zonsopkomst, Zwart gat, droombeeld, het blauwe uurtje, sfeervol en spiegeling.
Anneke Hooijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anneke Hooijer

door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld tot een serieuze amateurfotograaf. Diverse opleidingen en workshops gevolgd o.a. bij de Fotoacademie. Momenteel fotografeer ik met de Canon EOS R6, een systeemcamera.
Het liefst ga ik vroeg in de ochtend de natuur in, wanneer het nog stil is en de zon nog moet opkomen. Ook tijdens reizen ga ik op zoek naar nieuwe landschappen.

Alle werken van Anneke Hooijer


Waarom je kiest voor Het Zwarte Gat. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het Zwarte Gat. van Anneke Hooijer

Koop Het Zwarte Gat. van Anneke Hooijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791 061
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.