Het aardappelveld ~ potatoe field

Het aardappelveld ~ potatoe field van Amanda van den Berg / Fotografie Amanda

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het aardappelveld ~ potatoe field

van Amanda van den Berg / Fotografie Amanda

Het aardappelveld ~ potatoe field van Amanda van den Berg / Fotografie Amanda

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301229
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Het zojuist straks gefreesde aardappelland in Groningen, Kleine Huisjes. Wat een prachtige zichtlijnen en typerend gezicht.

Dit werk wordt aangeboden door Amanda van den Berg / Fotografie Amanda

Amanda van den Berg / Fotografie Amanda profielfoto'It's not WHAT you look at, but what you SEE...'

Verbinding, gevoel, emotie, schoonheid, details en verrassende standpunten. Ik wil je raken met mijn foto's. Het overbrengen van een emotie kent geen taal en is in geen 1000 woorden te beschrijven.

Mijn werken onderscheiden zich door een veelheid aan onderwerpen, als ik er mijn eigen voorliefde voor gevoel en details maar in kan leggen. Afwerking in monochroom vind ik geweldig, de puurheid van de foto en de ontbrekende afleiding door kleur. Een foto die alleen door contrast een krachtig beeld laat zien.

Mijn werken vallen op en krijgen waardering. Zo zijn een aantal foto's gepubliceerd in magazines zoals Digifoto, Zoom & EYE Photo Magazine, internationale exposities in onder meer Barcelona en Singapore, maar ook regionaal worden mijn foto's gewaardeerd en tentoongesteld.

Wie is Amanda? Ik ben 43 jaar, empathisch en creatief. Fotograferen is mijn grote passie naast mijn fulltime baan als Office & Facility Manager in een security test lab.

"Fotograferen is zien, mijn camera het middel en mijn oog de lens"

Alle werken