Het bevroren Wad, Paesens-Moddergat.

van Ton Drijfhamer

- Werkcode: 247 182

Ton Drijfhamer over Het bevroren Wad, Paesens-Moddergat.

Bevroren gras op het drooggevallen Wad bij het Friese Paesens-Moddergat.
Gemaakt tijdens de prachtige winterse zondagochtend van 4 december 2016.
Het is jammer dat op de foto het geluid van de duizenden ganzen die vlakbij zaten niet te horen is. Dat zou het plaatje compleet maken.
Het bevroren Wad, Paesens-Moddergat. vind je in de categorieën Berijpt gras, Contemporary, Fotografie, Friesland, Landschappen, Mist, Natuur en Weer, Waddeneilanden en waddenzee, Water, Winter en Zonsopkomst.
Ton Drijfhamer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken van Ton Drijfhamer


Waarom je kiest voor Het bevroren Wad, Paesens-Moddergat. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het bevroren Wad, Paesens-Moddergat. van Ton Drijfhamer

Koop de foto Het bevroren Wad, Paesens-Moddergat. van Ton Drijfhamer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 247 182
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden