Het bos bij Dwingeloo in een dikke laag sneeuw in de mist - Drenthe

Het bos bij Dwingeloo in een dikke laag sneeuw in de mist - Drenthe van Bas Meelker

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het bos bij Dwingeloo in een dikke laag sneeuw in de mist - Drenthe van Bas Meelker

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 541168
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Het sprookjesachtige foto van het bos bij Dwingeloo in het nationaal park Dwingelderveld, Drenthe. Een dikke laag sneeuw ligt op de takken van de bomen en mist hangt in het bos. Een prachtige landschapsfoto met een mystieke sfeer

Over Bas Meelker

Bas Meelker profielfotoBas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie.

In zijn stijl van fotograferen weerklinkt zijn voorliefde voor de natuur en de landschappen om ons heen. Kenmerkend voor zijn werk zijn de haarscherpe composities en het gebruik van warme contrastrijke kleuren. In elke foto legt Meelker zijn eigen bewondering voor zijn onderwerpen vast. Passie loopt daarbij als een rode draad door zijn werk.

Onder zijn klanten zijn gerenommeerde merken zoals National Geographic, Wereld Natuur Fonds, Canon en verschillende bekende design-, reclame- en communicatiebureaus. Zijn werk is regelmatig te zien in boeken, tijdschriften, kranten en internet media. Bas is geïnterviewd door bijna elke Nederlandse natuur - en fotografietijdschrift evenals diverse internationale media

Als schrijver heeft Bas in 2011 zijn eerste boek over landschapsfotografie gepubliceerd en levert hij een regelmatige bijdrage aan de nationale en internationale fotografie magazines . Zijn artikelen zijn gepubliceerd door verschillende toonaangevende tijdschriften als National Geographic en Practical Photography. Bas is ambassadeur van Canon Nederland, Canon grootformaat print ambassadeur en ambassadeur van Benro, Shimoda en Sunwayfoto.

Alle werken