Het enige nut dat een man heeft

van Jan Keteleer

- Werkcode: 1 036 380

Jan Keteleer over Het enige nut dat een man heeft

Ik heb dit grappig bedoelde werk gemaakt naar aanleiding van een voorval dat elke man wel eens meemaakt. Het is een zomerse dag met een strakblauwe lucht en mijn vrouw gaat naar de kapper. Ze is gekleed voor de zomer en, hoe kan het ook anders, juist op die dag begint het te regenen als ze het kapsalon verlaat.

Ik zie het gevaar mijn kant opkomen, een vrouw die met nat haar van het kapsalon komt, dat wil je niet meemaken.
Ik sprint naar buiten en begin, gewapend met een paraplu, aan de tocht naar het kapsalon.
En daar is ze, haar hoofd bedekkend met een krant ziet ze me staan. Op dat moment ben ik haar veilige haven, haar redder in nood. Natuurlijk krijg ik het verwijt waar ik al die tijd gebleven ben.... maar haar haar bleef droog.

Oef, ik had toch nog enig nut als man...
Het enige nut dat een man heeft vind je in de categorieën Couple (relationship), Digitale Kunst, Liefde, Mannen, Paraplu, Poel (water), Regen, Splashes (album), Vrouw en Water.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Het enige nut dat een man heeft op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het enige nut dat een man heeft van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Het enige nut dat een man heeft van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 036 380
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.