Het gevecht van Michiel Adriaensz de Ruyter tegen de hertog van York op de 'Royal Prince'

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 322 861

Over Het gevecht van Michiel Adriaensz de Ruyter tegen de hertog van York op de 'Royal Prince'

Willem van de Velde (II)

Het gevecht van Michiel Adriaensz de Ruyter tegen de hertog van York op de 'Royal Prince' tijdens de zeeslag bij Solebay, 7 juni 1672: episode uit de Derde Engelse Zeeoorlog (1672-74)
Het gevecht van Michiel Adriaensz de Ruyter tegen de hertog van York op de 'Royal Prince' vind je in de categorieën Historische portretten, Michiel de Ruyter, Oude Meesters, Schilderijen, Willem van de Velde, Zeeoorlogvoering en Zeeslagen en zeegezichten.

Waarom je kiest voor Het gevecht van Michiel Adriaensz de Ruyter tegen de hertog van York op de 'Royal Prince' als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het gevecht van Michiel Adriaensz de Ruyter tegen de hertog van York op de 'Royal Prince' uit de oude meesters collectie

Koop Het gevecht van Michiel Adriaensz de Ruyter tegen de hertog van York op de 'Royal Prince' als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 322 861
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden