Het goede leven

van Tanja Koelemij

- Werkcode: 553 551

Tanja Koelemij over Het goede leven

Stilleven met vis. Een expressionistisch stilleven van een groen bord met oa rode poon en gamba's. Krachtig werk waarvan het origineel is neergezet in losse en snelle toets door de Nederlandse kunstschilder Tanja Koelemij. Koelemij schildert voornamelijk haar dagelijkse wereld. En wonend in Velsen maken de zee, de duinen en de visafslag ook deel uit van die wereld. Grote voorbeelden van Tanja zijn oa Pierre Bonnard , Vincent van Gogh, maar ook bijvoorbeeld Jan Sluijters inspireert haar.
Het goede leven vind je in de categorieën Cafés / Restaurants, Claude Monet, Expressionisme, Gamba (garnaal), Groen, Impressionisme, Postimpressionisme, Schilderijen, Stilleven, Stilleven met vis, Vincent van Gogh, Vissen en Zeedieren.
Tanja Koelemij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Koelemij

Tanja Koelemij is een expressionistische schilder van stillevens. Ze laat graag haar eigen wereldje aan het publiek zien. Tanja werkt meestal met een losse, snelle toets in een impasto techniek maar soms ook met meer dromerige streek. "Ik ben altijd op zoek naar een bepaalde vrijheid. Naar een snelle beweging of een snelle beslissing. Ik probeer veel kleuren uit en ik werk vaak met grote kwasten. Juist door de snelheid raak ik een stukje controle kwijt en komt er naar mijn mening iets in het doek wat ik voel maar misschien niet kan bedenken. Op die manier een gevoel schilderen heeft echt mijn interesse." Meer werk is te vinden via https://www.tanjakoelemij.com, Instagramaccount @arbykoelemij.

Alle werken van Tanja Koelemij


Meer weten over Tanja Koelemij?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Het goede leven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het goede leven van Tanja Koelemij

Koop dit schilderij Het goede leven van Tanja Koelemij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 553 551
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden