Het goede leven

Het goede leven van Tanja Koelemij

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het goede leven

van Tanja Koelemij

Het goede leven van Tanja Koelemij

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 553551
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Stilleven met vis. Een expressionistisch stilleven van een groen bord met oa rode poon en gamba's. Krachtig werk waarvan het origineel is neergezet in losse en snelle toets door de Nederlandse kunstschilder Tanja Koelemij. Koelemij schildert voornamelijk haar dagelijkse wereld. En wonend in Velsen maken de zee, de duinen en de visafslag ook deel uit van die wereld. Grote voorbeelden van Tanja zijn oa Pierre Bonnard , Vincent van Gogh, maar ook bijvoorbeeld Jan Sluijters inspireert haar.

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Koelemij

Tanja Koelemij profielfotoTanja Koelemij is een expressionistische schilder van stillevens. Ze laat graag haar eigen wereldje aan het publiek zien. Tanja werkt meestal met een losse, snelle toets in een impasto techniek maar soms ook met meer dromerige streek. "Ik ben altijd op zoek naar een bepaalde vrijheid. Naar een snelle beweging of een snelle beslissing. Ik probeer veel kleuren uit en ik werk vaak met grote kwasten. Juist door de snelheid raak ik een stukje controle kwijt en komt er naar mijn mening iets in het doek wat ik voel maar misschien niet kan bedenken. Op die manier een gevoel schilderen heeft echt mijn interesse." Meer werk is te vinden via https://www.tanjakoelemij.com, Instagramaccount @arbykoelemij.

Alle werken