Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 6 uur geldig!

Het gouden uurtje! Een sierlijke knobbelzwaan op de goud gekleurd zee.

van Jaap van den Berg

- Werkcode: 804 427

Jaap van den Berg over Het gouden uurtje! Een sierlijke knobbelzwaan op de goud gekleurd zee.

Het gouden uurtje! Een sierlijke knobbelzwaan op de goud gekleurd zee.

Het gouden uur, ook wel magische uur genoemd, is een term uit de fotografie, die de korte periode na zonsopgang of voor zonsondergang aangeeft, waarin er meer indirect zonlicht is, waardoor het licht meer rood en zachter is. Omdat de zon aan de horizon staat, legt het licht een langere afstand af door de atmosfeer.

Foto gemaakt op 6 augustus 2020 bij de Landtong Rozenburg.
Het gouden uurtje! Een sierlijke knobbelzwaan op de goud gekleurd zee. vind je in de categorieën Calandkanaal, Fotografie, Gouden uur, Havens van Rotterdam, Hoek van Holland, Landtong (Rozenburg), Oceanen en zeeën, Vogels, Zomer, Zon, Zonsondergang en Zwanen.
Jaap van den Berg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Ik ben Jaap van den Berg, woon in Den Haag en fotografie is sinds een jaar of 10 een grote hobby van mij. Een andere grote hobby zijn vliegtuigen. Deze twee hobby's zijn bijzonder goed te combineren. Sinds een jaar of 10 reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vliegtuigen, het liefst militaire toestellen.
Verder vind ik het ook leuk om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook zo nu en dan, erg leuk om te doen.

Ik maak de foto's vooral voor mijzelf en mijn Facebookpagina. In 2021 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een shop begonnen op https://www.werkaandemuur.nl.
Dat andere mensen plezier hebben van mijn foto's, door een werk te kopen en deze thuis of op kantoor op te hangen, vind ik een hele eer.

De foto's die ik maak worden door mij beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Met bewerken bedoel ik: een foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken van Jaap van den Berg


Waarom je kiest voor Het gouden uurtje! Een sierlijke knobbelzwaan op de goud gekleurd zee. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Het gouden uurtje! Een sierlijke knobbelzwaan op de goud gekleurd zee. van Jaap van den Berg

Koop de foto Het gouden uurtje! Een sierlijke knobbelzwaan op de goud gekleurd zee. van Jaap van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 804 427

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,-89,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.