Het gras is groener bij Rotterdam Centraal Station

Het gras is groener bij Rotterdam Centraal Station van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Het gras is groener bij Rotterdam Centraal Station van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 132512
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!

Omschrijving

Het huidige Rotterdam Centraal is al het vijfde Rotterdamse hoofdstation dat min of meer op deze plaats gebouwd is, en dat in krap twee eeuwen tijd. Rotterdam is een dynamische stad...

Het met hout en roestvrij staal afgewerkte station werd ontworpen door een architectencombinatie waarin Benthem & Crouwel, Meyer &Van Schooten en West8 samenwerkten. Het gebouw, ook wel liefkozend aangeduid als De Haaienbek, werd in 2014 door koning Willem-Alexander geopend.

Behalve het stationsgebouw zelf werd ook de omliggende openbare ruimte grondig vernieuwd en voorzien van natuursteen bestrating, grasperken en speciaal gekweekte V-vormige platanen.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken