Het heilige licht boven Meteora, Kalabaka, Griekenland

van Konstantinos Lagos

- Werkcode: 364 340

Konstantinos Lagos over Het heilige licht boven Meteora, Kalabaka, Griekenland

De Meteora is een rotsformatie in Midden-Griekenland die een van de grootste en meest steile complexen van Oosters-orthodoxe kloosters herbergt, na de berg Athos. De zes (van de oorspronkelijke vierentwintig) kloosters zijn gebouwd op immense natuurlijke pilaren en heuvelachtige afgeronde rotsblokken die het gebied domineren. Tussen de 13e en 14e eeuw werden de vierentwintig kloosters bovenop de rotsen gebouwd. Meteora ligt bij de stad Kalabaka aan de noordwestelijke rand van de vlakte van Thessalië in de buurt van de Pineios-rivier en het Pindus-gebergte.
Meteora werd in 1988 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst vanwege de bijzondere architectuur en schoonheid van het complex, naast de religieuze en artistieke betekenis ervan.
Het heilige licht boven Meteora, Kalabaka, Griekenland vind je in de categorieën Fotografie, Geel, Gesteente, Griekenland, Kalampaka, Klooster (gebouw), Landschappen, Long exposure photography, Meteora (kloosters), Natuur en Weer, Wolken, Zon en Zonsondergang.
Konstantinos Lagos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Konstantinos Lagos

Ik ben een freelance fotograaf uit Griekenland en ik hou van reizen en landschappen en monumenten fotograferen

Alle werken van Konstantinos Lagos


Waarom je kiest voor Het heilige licht boven Meteora, Kalabaka, Griekenland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Het heilige licht boven Meteora, Kalabaka, Griekenland van Konstantinos Lagos

Koop de foto Het heilige licht boven Meteora, Kalabaka, Griekenland van Konstantinos Lagos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 364 340
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden