Het hofje in Den Burg op Texel

Het hofje in Den Burg op Texel van Wim van der Geest

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Het hofje in Den Burg op Texel van Wim van der Geest

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 313569
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Na het kerkje in Den Hoorn is dit waarschijnlijk het meest gefotografeerde stukje Texel. Het is een oud hofje midden in het dorp, gelegen aan de Weverstraat. De huisjes zijn in de jaren 70 gerestaureerd en staat op de rijksmonumentenlijst. Het is zelfs mogelijk er te overnachten want in een van de huisjes is een B&B gevestigd.

Over Wim van der Geest

Wim van der Geest profielfotoAl sinds de middelbare school (en dat is al een heel tijdje geleden) fotografeer ik. Met mijn krantenwijk een spiegelreflex camera en lenzen aangeschaft. Ook ontwikkelen en afdrukken van de foto's deed ik zelf. Iets wat tegenwoordig bijna niet meer voorkomt.
Getrouwd en kinderen gekregen. Fotograferen werd toen "kiekjes maken". Na vele jaren kiekjes gemaakt te hebben een hele eenvoudige digitale camera gekocht. Gelijk weer verslingerd geraakt aan het fotograferen. Die eenvoudige camera maakte plaats voor een camera met wat meer mogelijkheden. Enkele van die foto's eens op een forum gezet en daar kwamen reacties op. Niet altijd positief, maar wel opbouwend. Veel van geleerd.
Ook die camera heeft plaats moeten maken en nu fotografeer ik (weer) met een spiegelreflex camera. Veel foto's maak ik van (pop)concerten waar ik erg veel plezier aan beleef. Een combinatie van een avondje muziek luisteren en fotograferen. Het kan haast niet beter.

Alle werken