Het is weer lente

Het is weer lente van Berend Doornenbal

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Het is weer lente van Berend Doornenbal

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 97218
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Het is weer lente. De zon schijnt, het gras groeit. In dit geval weidegras met daartussen verschillende kleine bloemetjes.
In de omgeving zijn veel weilanden waarin dit soort flora te zien is. Zolang de koeien er nog niet op losgelaten zijn, is er veel te fotograferen.

It's spring again. The sun is shining, the grass is growing. In this case, meadow grass interspersed with several small flowers. In the neighbourhood are many fields in which this type of flora can be seen. As long as the cows are not yet put into the meadows, there are a lot of photographs to make.

Over Berend Doornenbal

Berend Doornenbal profielfotoFotograaf in de vrije tijd. "Shop in progress". Geboren in Nederland. Wonend in de Corrèze, Frankrijk sinds ruim 20 jaar. Ik fotografeer sinds mijn 15e jaar, toen in zwart-wit omdat ik dat zelf in de doka kon afwerken. Ik ben niet altijd zo actief geweest, andere zaken eisten ook aandacht. Sinds 2010 ben ik weer met regelmaat begonnen, nu digitaal en meer in kleur. Elementen als vormen, en sferen in eenvoudige composities boeien me het meest. De inspiratie komt vooral uit m'n dagelijkse leefomgeving, de juiste weersomstandigheden en stemmingen. De gebieden waar ik veel ben en dus fotografeer zijn de Corrèze, de Aveyron en de Cantal. Qua onderwerpen ben ik niet zo selectief. Alles waar ik een mooi plaatje in kan zien, kan een onderwerp worden. Het wonen in de Corrèze brengt met zich mee dat ik vaak natuur en landschappen fotografeer, maar een beetje ronddolen in een stad en daaruit mooie momenten en plaatjes halen, is ook erg leuk. Verder zitten er veel foto's van katten, honden en koeien in het archief. Voel je vrij om contact te zoeken als je meer wilt weten.

Alle werken