Het oude raadhuis van Max ter Burg Fotografie

Werkcode: 607 411 Kopieer de werkcode

Max ter Burg Fotografie profielfoto Velen beslissingen zijn hier genomen, maar niet alleen dat. De aubade tijdens koningsdag, de intocht van sinterklaas vonden hier plaats en vele huwelijken werden hier voltrokken. Een plaats met veel herinneringen.

***Winnaar tijdens de verkiezing “kunstenaar van het jaar” 2021 van de gemeente Rhenen.

Het commentaar van de jury:
Max ter Burgs werk viel op vanwege zijn uitnodigende karakter, en goede uitwerking van het thema. Hij laat het Oude Raadhuis baden in een verleidelijk zonlicht. Ter Burg: ‘Het Oude Raadhuis is ooit ontworpen als een statig gebouw. Daar zat eeuwenlang het stadsbestuur, en ook de rechtbank. Als burger kwam je er alleen binnen, als je er moest zijn. Meestal niet voor je plezier. Dat is veranderd. Het is tegenwoordig een plek die bruist, met het Stadsmuseum Rhenen er in, een VVV, een museumcafé en een prachtige tuin. Het monument van de ander is mijn monument geworden. En van ons allemaal in Rhenen!’

Ook de techniek van de jonge fotograaf kreeg lof van de jury. Je ziet een foto, zo vermeldt het bijschrift. Maar het kunstwerk lijkt wel gemaakt in kleurig krijt of aquarel. Daarmee is het net of de kijker nog meer het gebouw ingezogen wordt. Max ter Burg: ‘Ik loop graag in het ochtend- en avondlicht door de stad, op zoek naar speciale momenten. Ik houd van het spel van kleur. Het Oude Raadhuis lag er zo zonnig en uitnodigend bij, dat moest ik vastleggen met mijn camera.’

Dit werk wordt aangeboden door Max ter Burg Fotografie

Ik ben Max ter Burg en ben geboren in het Utrechtse stadje Rhenen. In mijn vrije tijd fotografeer ik landschappen en stadsgezichten en daarom ben ik vaak in de omgeving van Rhenen te vinden met mijn camera! De lente is mijn favoriete jaargetijde. De zon breekt dan langzaam door, de lichtval is prachtig en de natuur komt tot bloei met al haar kleurenpracht.

Ik vind het belangrijk dat een foto een duidelijk onderwerp heeft en een bepaalde sfeer uitstraat. Zo is de stand van de zon met betrekking tot het onderwerp en de bijkomstigheid van mist zeker geen toeval! Een echte ‘Max ter Burg’ heeft een licht, kleurrijk, fris en vrolijk karakter en is doorgaans genomen tijdens zonsopkomst of zonsondergang.

Meer weten over Max ter Burg Fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

anoniem
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Fijne website Snelle levering Meteen antwoord na een vraag gesteld te hebben per mail

Verbeterpunten

Geen bericht over de datum van levering Geen afleverbon of dergelijk bewijs bij aflevering schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Rachelle de Wit
Nederland
5 / 5

Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Emiel
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Anneke
Nederland
5 / 5

Direct antwoord op mail en perfect product
Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
M.Veen
Nederland
5 / 5

Prachtige werken van hoge kwaliteit
11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Willem Veldhoen Rensa
Nederland
5 / 5

Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Martine
Nederland
5 / 5

Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Wil
Nederland
5 / 5

Niets op aan te merken!
Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
P de bode
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
Heel moeilijk om een keuze te maken,de grote en passend bij de kleur van de achtergrond Wij waren heel blij met jullie hulp Hartelijk dank hiervoor

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Wina
Nederland
5 / 5

Kan niet beter!
Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Kelly
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Linda
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Het oude raadhuis van Max ter Burg Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden