Het puttertje 2.0

Het puttertje 2.0 van Sander Van Laar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Het puttertje 2.0 van Sander Van Laar

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 720961
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
299 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Het puttertje 2.0 is een nieuwe ode aan de andere hollandse schilder die ik waardeer namelijk de oude meester / kunstenaar Carel Fabritius. mijn digitale kunstwerk "het uttertje 2.0" stelt een putter of distelvink voor, zittend op een halfronde stang voor zijn voederbakje, waaraan hij met een kettinkje zit vastgeketend. bij de oude meester is dit alleen een puttertje en het voederbakje maar ik heb het kunstwerk gevuld met bloemen, vaas en kleine insecten en vlinder.

Een ware ode van het putterje voor aan uw muur

Dit werk wordt aangeboden door Sander Van Laar

Sander Van Laar profielfotoVan Laar (41) uit Veenendaal, getrouwd en is vader van 2 prachtige kinderen. Naast zijn gezin heeft hij nog een grote passie voor fotografie en beeldbewerken.

Hij laat zich veelal inspireren door de oude meesters.
Oude meesters zoals Hans Bollongier, Daniel Seghers , Rembrandt, Balthazar van der Ast, Willem van Aelst, Rachel Ruysch maar ook hedendaagse kunstenaars.

Hij werkt het liefst met bloemen in volle kleur maar ook met modellen die door heel Nederland komen om bij hem op de foto te mogen.

In 2017 won Sander een prijs "De Grote Paul 2017".
"Daar werd hij bestempeld als de nieuwe digitale kunstenaar van de hedendaagse kunsten in de fotografie. Sander maakt van alles een Kunstwerk"

Belangrijkste wat Sander in zijn werk wilt zien zijn Lijnenspel fluweelzachte bloemen gecombineerd met Dramatisch contrasten.

Het gevoel geven dat het geschilderd is maar dan met een digitale touch zo is er voor elk pixeltje wel wat wils...
Een waar genot om aan uw muur te hebben.
Dit is ook waarom werkaandemuur een bloemstilleven heeft uitgekozen voor het programma van VTwonen Verliefd op je woning van SBS6 met als presentator Kees Tol ( Die tevens nu ook een prachtig "van Laar Royal FLora" aan de muur heeft hangen )

kijkt u gerust naar mijn website voor eventueel gelimiteerd bloemstillevens deze worden in oplages gemaakt met Certificaat. Http://www.sandervanlaar.nl

Alle werken